Diploma i insígnia de Mestre Artesà 2008 en l’ofici de ceramista atorgat pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb Artesania Catalunya.

ESTUDIS I FORMACIÓ

Llicenciada de Belles Arts en l’especalitat d’escultura (Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona).Tècnica Superior en Ceràmica Artística formada en els seus inicis a l’Escola Massana de Barcelona, ha realitzat nombrosos cursos d’especialització ceràmica, de torn,raku, esmalts,forns,murals ceràmics,engalbes vitrificades, reduccions, cendres etc. A reconegudes escoles com l’ Escola de ceràmica de La Bisbal d’Empordà, Taller escola Ramon Fort,Escola d’Art Arsenal, Espacio ceràmica,etc.

Estudis de la tècnica de joieria a l’Escola d’art Arsenal (curs 07-08) i a l’escola de ceràmica de la Bisbal d’Empordà( estiu i tardor 2008),  a l’escola d’arts i oficis de la Diputació de Barcelona curs de ceres aplicades a la joieria (curs 2008-09,2009-10).

ENSENYAMENT DE LA CERÀMICA

Actualment i des de l’any 1982, Cap d’Àrea del Taller de ceràmica de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès on s’imparteixen els Cicles Formatius de Grau Superior de Ceràmica Artística i el de Grau mitjà de Terrisseria.

També imparteix els mòduls de volum,projectes i dibuix del cicle de grau mitjà de joieria i el mòdul de Mitjans Informàtics i de Fotografia dels cicles de  grau mitjà i de grau superior de gràfica publicitària.

Ha dirigit  cursos de raku, torn , engalbes vitrificades , esmalts ceràmics de baixa i alta temperatura , de porcellana amb pasta de paper, tècniques ceramico-gràfiques i de raku amb microones i forns de petit format.

EXPOSICIONS INDIVIDUALS

-2013 Pensaments Sala d’exposicions Grup Art 4 Balaguer (Lleida)

-2012 Missatges Sindicat agrari de Deltebre (Jesus i Maria) Baix Ebre.

-2008 Relacions A.C.C Barcelona 2007 Relacions. Can Negre .Sant Joan d’Espí.- Alfabets.

Restaurant Gatzara.Vilafranca.- Relacions. Restaurant La lecheria.Vilafranca. 2006“ALFABETS” Biblioteca Can Torró .Alcudia.( Mallorca).“ALFABETS” Lounge bar VIART. Vilanova i la Geltrú.-2005“ALFABETS” Sala d’exposicions Camil.la Pérez.(El Vendrell, Tarragona) -2004- “ALFABETS”   Consell comarcal de l’Alt Penedès.- Ceràmica i pintura. Casal de Cultura de La Granada. 2002- Exposició  permanent de pintura, gravat, escultura i ceràmica. Al Taller botiga de ceràmica i sala d’expòsicions Oraijo(Vilafranca del Penedès) 1998 – Exposisició de pintura escultura i ceràmica Sala d’exposicions de Mas Catarro(Els Monjos). Pintura escultura i ceràmica A.V.V de l’Espirall (Vilafranca). Pintura escultura i ceràmica (Castellví de la Marca)- Individual pintura. Cafè “El forat del Pany” (Vilafranca del Penedès) 1996- Ceràmica. Sala d’exposicions de la Caixa (Vallirana) – Ceràmica Sala de Cultura de Vilobí del Penedès.1995 -“Imatges Ancestrals” Capella de St.Pelegrí (Vilafranca).- “Dues revisions als noranta graus” Capella de  Sant Joan (Vilafranca del Penedès) –1993- Casal de Cultura de la Granada (Alt Penedès)- “Forma imatge dels Quatre elements”. Sala d’exposicions Esquei.  (Vilafranca del Penedès) -1991- “La terra engendra vida”. Capella de Sant Pelegrí . Vilafranca del Penedès.

Ha participat en nombroses exposicions col·lectives de pintura i de ceràmica

CONCURSOS I PREMIS

Concurs d’un disseny d’un objecte institucional(Consell Comarcal de l’Alt Penedès)

2002- Menció especial.

2000 – Accèssit.Biennal de ceràmica Martí Royo.(Altafulla)

1998 – Menció d’honor.Concurs de ceràmica de l’Alcora.(Castelló)

Concurs de ceràmica de Santa Margarida i els Monjos(Alt Penedès):

1r PREMI els anys: 2004,2003,2000,1989,1988.

2n PREMI els anys:2001,1998,1996,1995,1991.

3r PREMI el 2002.

1erPREMI EL 2015.